Minggu, 22 September 2013

Agnostic До един определен ден Бам! Бог, дявол и сърфиране

Agnostic До един определен ден Бам! Бог, дявол и сърфиране.

Хавай е зашеметяващ, че е мощен, той е единствената област, аз чувствам, че би съответствал на този етап. Аз съм бил тук, тъй като бях на 13, и е невероятно различни от моето родно място Chicago. Хавай е нещастен. Всеки ден тя изглежда много по-красива от Ейна (земя) биват изядени от ленти молове и голф програми. Вярвам, че мога да дойда да чувствате болка, на Ейна на. Наречете ме луд, но това е, което мисля. Аз се увит в него от време на време, като видя ми пребиваване променят. Баща ми беше агностик. Той ме вдигна доста значително по този начин.

Когато бях на шестнадесет моя поглед преправени. Тъкмо разглеждах, в RPP kurikulum 2013 SD вълни по-голяма тогава, който някога съм се осмели да излезе само преди. Най-вероятно двайсет и пет фута височина. Определено бях от моята класа. Това беше битка, само за да го разбера. Когато го направих, аз не бях там в продължение на 5 минути, когато видях една голяма вълна на RPP 2013 SD хоризонта. Експериментирах с цялата си сила да правят това, за предходната входящия вълна, но аз не знаех, че на една вълна, че огромна никога не си отиде повече от това, да отидете чрез RPP kurikulum 2013 SD на средата. Подходящ когато получих до премиера, факторът waterfalled, и ми отне повече от него.

Слязох дълбоко с много по-малко общо дъх. Когато пристигнах, аз не са имали време да се изравнят си дълбоко въздух, преди следващата една конкретна ме закара обратно. Това стана пет или шест пъти. Накрая се озовах под водата, и без дъх. Аз се отказах. Стигнах лимита си. Аз бях определен да смучат h2o. После обясни на себе си в главата ми: "Боже, ако your'e там, предавам се, да ме подкрепя, ако можете да" Bam, последващата бърза, аз не съм разговаря секунди, но това незабавно, аз хит на брега с моя отново, и аз се изправих в кръста висока вода. Най-голямата ми добър приятел ме идентифицирани около 10 минути, след това седят на брега главата ми. Той смята RPP kurikulum 2013 SMK , че е починал. Аз може би трябва да има. Това е доказателство, подходящи за мен. Безспорно ме накара да оценявам дъха ми аз съм виждал много повече доказателства, но тези areother истории.

Един от най-простият начин да се определи и по възможност, че вярата в увеличи електроенергия, или бог, е да се говори за точно обратното, един така наречен Devil. За мен, дяволът не е някакъв червен рогато чудовище с опашка, но само вредно енергия дивизия. Когато говорим с мъже и жени за това, и аз говорихме за това с доста няколко, това е начинът, аз се отнасят към него. Това малко в гласа на която се радва да види сте подложени. Гласовете, които носят безпокойство, страх, гняв, и всички тези други вредни емоции. На обратната страна е спокоен глас, който постоянно носи мир. Преживял съм един куп в моите 33 от няколко години. Ups, както и доста по-ниски спадове. Аз просто се отказах ви благодаря, че съм имал възможността да срещне живота, и да си върша най-голямата стойност на минута, защото това е всичко, наистина има. 2 лъжички Aloha David Aloha = Любов и дъха на начин на живот. Подаръци, че Бог ни е дал. агностик срещу атеист

Tidak ada komentar:

Posting Komentar